Schoolstraat 9 - 8540 Deerlijk
Tel.: 056 98 01 69
Contacteer ons!
Deense accessoires van topkwaliteit!

Hakbeschermers, als enige in België

Een outfit op maat, met bijpassende schoenen en een handtas. Voor de laatste finishing touch en om u op en top vrouwelijk te voelen zijn elegante, trendyaccessoires onmisbaar. à Pied biedt zowel halskettingen als armbandjes aan, die van Italiaanse en Deense makelij zijn. En handgemaakt, wat de kwaliteit meer dan ten goede komt.

Ook voor halskettingen als armbandjes heeft à Pied bewust voor kwaliteitsmerken gekozen. Zo biedt het mode accessoires van Maymoma als DYRBERG/KERN aan. Laatstgenoemde merk is een pionier in modieuze fantasie-juwelen.

Accessoires

Het Deense designmerk heeft een heleboel opvallende ringen, armbanden en halskettingen voor u klaar. Ook zijn er steeds de jaarlijkse handgemaakte collectors stukken, verpakt in een mooie juwelendoos met certificaat. Naast DYRBERG/KERN heeft à Pied nog een Deens merk in het gamma, namelijk The Rubz.

En wat gezegd van hakbeschermers? Bij feestjes op gras gebeurt het wel vaker dat vrouwen wegzakken, met hakbeschermers overkomt u dit nooit meer. à Pied is de enige winkel in België die dit aanbiedt aan de klanten.

Geen gepaste outfit zonder compatibele en leuke accessoires? Een tof armbandje of stijlvolle ketting. De complimentjes gaan u om de oren vliegen. Kom langs! Tot binnenkort.


Clikc+