Schoolstraat 9 - 8540 Deerlijk
Tel.: 056 98 01 69
Contacteer ons!
de perfecte handtas bij uw outfit!

Hantassen met een verhaal!

U heeft een prachtige outfit, bijpassende schoenen maar nog geen complementaire handtas. Geen enkel probleem bij à Pied, dat diverse kwaliteitshandtassen en schoudertassen voor elke gelegenheid in zijn gamma heeft. Eigenares Eilleen zorgt voor de finishing touch.

Zo heeft à Pied onder meer handtassen in de aanbieding van de Belgische Marie Martens. De productie van de bekende handtassenontwerpster vindt plaats in het Franse Parijs. Elke tas wordt gekenmerkt door goed en soepele lederwaren, met een uiterst hoge staat van kwaliteit.

Koningin Mathilde

Daarnaast bied à Pied ook handtassen aan van ‘A Bag with a Story’. Letterlijk vertaald: Handtassen met een verhaal. De Belgische koningin als de Nederlandse koningin Mathilde en Maxima zijn fervente voorstanders van deze kleine handtasjes.

Het unieke concept is dat deze tassen op een verantwoorde manier door ambachtslui in het buitenland in elkaar worden gestoken. Daarbij wordt ook nog de lokale economie gesteund. Kleine handtasjes zijn ideaal om in een bruidssuite te lopen, waarbij de handtas perfect aansluit bij uw outfit. Tot slot heeft à Pied ook handtassen van ver over de grenzen: namelijk van de New Yorkse designer Kate Spade.

Een vrouw zonder bijpassende handtas is not done. Voor stijlvolle handtassen van ambachtelijke makelij tegen een eerlijke prijs is à Pied uw gedroomde winkel. Spring snel binnen.


Clikc+