Schoolstraat 9 - 8540 Deerlijk
Tel.: 056 98 01 69
Contacteer ons!
A Pied maakt uw outfit helemaal af!

De kers op de taart met een acccessoire of handtas!

Er staat binnenkort een bruidsuite in uw agenda, de communie van uw zoon of dochter of andere feestelijke gelegenheid waarbij u wil pronken met uw outfit? Dan is er schoenenwinkel à Pied om uw outfit compleet te maken. Breng uw kledij mee en Eilleen Knockaert stijlt u van kop tot teen met bijhorende accessoires en een handtas.

Trek uw outfit aan in één van onze ruime pashokjes alsof u bij uw thuis rondloopt. Op die manier kan Eilleen Knockaert net dat paar schoenen of accessoires vinden dat u en uw outfit af maakt. Het verschil zit in de details die à Pied niet over het hoofd wil zien.

Kopje koffie

Een handtas van ‘A bag with a story’ - favoriet merk van Koningin Mathilde - of Marie Martens en mooi juweel zorgen voor de kers op de taart! Bij Eileen Knockaert is er voor elk wat wils. Bovendien wordt u verwelkomd met een heerlijke kopje koffie tijdens het passen. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt bij à Pied.

Kom snel langs, mét uw outfit! De combinatie van uw outfit en ons stylingsadvies zorgt voor een win-winsituatie. Tot snel, tot à Pied!

Clikc+